Spånga Scoutkår

FB
RSS
FB

Spånga Scoutkårs IT-team

Spånga Scoutkår har en IT-team som jobbar med att göra det lättare för våra ledare genom bra IT-stöd.

Spånga Scoutkår har en IT-team som jobbar med att göra det lättare för våra ledare genom bra IT-stöd.
Teamet har funnits i flera år, men inför säsongen 21/22 planerar vi för att ta oss an flera spännande idéer. För det behöver vi bli flera som hjälps åt.

Nu söker vi dig som jobbar med digital utveckling och gärna vill stödja den verksamhet som Spånga Scoutkår driver för dina och andras barn, men som kanske inte har tid att själv ställa upp som ledare.

Vi vet att det är mycket annat som tar din tid i vardagen, därför jobbar vi agilt i våra projekt med små delmål.

Vi kommunicerar med varandra via Slack och planerar vårt arbete i Trello. Det gör att alla kan vara med i sin egen takt, i den mån man hinner.

Eftersom vårt arbete helt bygger på frivilliga krafter behöver vi jobba med standardiserade miljöer och ramverk som många kan, eller åtminstone har lätt att lära sig. Vi fokuserar därför på en backendmiljö som primärt bygger på PHP och MySQL. För frontendutvecklingen använder vi ramverk som jQuery och Bootstrap 5.

Låter det intressant? Vi hoppas det. Vi är intresserade av alla som vill hjälpa till, men kan du något av allt det vi listar nedan är vi extra intresserade.

Frontend-utveckling
Du gillar vanlig webbutveckling baserad på HTML5, CSS3 och JavaScript. Nu är någorlunda bekväm i, eller nyfiken på, Boostrap och jQuery. Eller så kan du bygga mallar för publiceringssystem för Joomla eller Wordpress? Eftersom vi fokuserar på användbara tjänster för kåren tänker vi mobile-first.

Backend-utveckling
Kanske kan du utveckla funktioner och system i PHP och skriva databasfrågor i SQL. Eller så är du duktig på autentisering via SAML2 eller JWT? Framöver kommer Scouternas centrala system stödja OAuth, så även den kunskapen är vi intresserade av.

Interaktionsdesign / Formgivning
Kanske jobbar du med interaktionsdesign och vill hjälpa till med att bygga wireframes som utvecklarna sedan kan ta vidare? Eller så är du erfarenhet att formge moderna digitala tjänster? Även här ligger fokus på mobile first.

Copywriter
Är du duktig på att skriva? Då behöver vi dig! Vi vill ha ett konsekvent och tydligt språk i vårt digitala innehåll. Informationen finns redan, men här handlar det om att göra innehållet tydligt och intressant, oavsett om det handlar om menyer på sajten eller packlistor för hajken.

~~~~~

Kan du något som vi inte finns med ovan? Vi vill ha med dig ändå! Vi tror nämligen på att utveckla våra idéer för att inte fastna i gamla tankar. Så har du kunskaper och erfarenhet som du tror skulle hjälpa oss att göra saker bättre, hör av dig; vi är intresserade av *alla* som vill hjälpa till att utveckla Spånga Scoutkårs digitala tjänster.

 

Du är här: Om Lediga Jobb Spånga Scoutkårs IT-team

Uppdatera medlemsuppgifter

Du uppdaterar själv dina medlemsuppgifter i Scoutnet.

 

Mina uppgifter i Scoutnet

 

Inloggning för medlemmar

Logga in med ditt ScoutID, klicka på loggan nedan. Ditt medlemsnummer är användarnamn.
Logga in med ScoutID

Nya medlemmar

4

nya medlemmar de senaste 30 dagarna:

Medlemsregister

Anette Persson Sunje

Ledare
Trygga Möten|*|Ledarutbildning

 

 E-post till Medlemsregister

Trygga Möten

Medlemmar just nu

589 medlemmar

varav 104 ledare,

45 funktionärer

och 75 stödjande.

3 nya medlemmar de senaste 60 dagarna.