Spånga Scoutkår

Jamboree17

Lägerbrev nr 2 – Jamboree17

Jamboree17 black smallI sommar samlas vi till en unik upplevelse; scoutläger för hela Sverige i Rinkanby/Skåne under perioden 5-12 augusti! Från Spånga åker vi 122 scouter och ledare. Detta är Lägerbrev 2 för anmälda deltagare från Spånga Scoutkår.

Lägerinformation

I vanliga fall kommer all lägerinformation från kåren eftersom det är kåren som anordnar lägret men i år besöker vi ett läger som anordnas via Scouterna. För att få så fullständig information som möjligt så ber vi dig även besöka https://www.jamboree.se/sv/

Resa

Vi åker buss till och från lägret i år. Resan ingår i lägeravgiften. Om du har för avsikt att ta dig själv till/från lägret då måste du meddela transportansvarig via mail: Exakta tider för avresa och samlingsplats kommer att meddelas i Lägerbrev 3.

Mat

All mat ingår i lägret förutom matpaket på resan ned. Bussresan tar 6-7 timmar så ta med dig matsäck till resa ned för både lunch och fika. I övrigt kommer mat att lagas på lägret och för de som har anmält specialkost kommer detta också att finnas.

Pengar

Lägret är kontantfritt! På lägret kommer det att finnas kiosk, caféer och lägerbutik men man kan inte betala med kontanter. Vi rekommenderar att man tar med sig ett bankkort. Många banker har denna typ av betalmedel för barn och ungdomar, exempelvis Nordea, Swedbank, SEB, Handelsbanken, SkandiaLänsförsäkringar, ICABanken.

Program

För programmet står Jamboree17 men kåren disponerar tiden. Det kommer att bli gott om tid för aktiviteter, bad, lek och skratt. På kvällarna besöker vi olika aktiviteter i lägrets regi eller har egna inom kåren. De flesta aktiviteter är åldersanpassade så du kommer att umgås mycket med dina kompisar i samma scoutgren.

Funktionär

Känner du någon som har missat att anmäla sig? Det finns fortfarande chans att åka som funktionär. Ansökan och information finns på webbsidan för Jamboree17! Man måste inte vara scout för att få åka som funktionär. Alla föräldrar är välkomna!

Kontaktuppgifter

Om du har frågor eller funderingar - kontakta lägerchef Stefan Warming på telefon 070-379 56 55 eller .

Du är här: Arrangemang Läger Jamboree17 Lägerbrev nr 2 – Jamboree17

Bli Scout! Alltid Redo.

Inloggning för medlemmar

Logga in med ditt ScoutID, klicka på loggan nedan. Ditt medlemsnummer är användarnamn.
Logga in med ScoutID

Här finns mer

Logga in som medlem eller ledare - så hittar du mycket mer information, kontaktuppgifter m.m. på t.ex. denna sida! Använd ditt ScoutID, medlemsnumret är ditt användarnamn.

 

Logga in med ScoutID

Lägerchef

Daniel Behrnsten

0707323882 
Trygga Möten

Johan Tuulse

0761310101 
Trygga Möten

E-post till Lägerchefen

Swisha Spånga Scoutkår

123 544 36 92

123 544 36 92

Ange alltid namn och vad betalning avser.

 

Senast uppdaterat

Spånga Scoutkår på Facebook

Lägerdokument

Arrangemangskalender

Inga händelser
 

Uppdatera medlemsuppgifter

Du uppdaterar själv dina medlemsuppgifter i vårt system Scoutnet.

 

Mina uppgifter i Scoutnet

 

Optimera packningen

STRUMPTRICKET GIF 540 03

Instagram: @spangascouterna

Instagram

Trygga Möten

Medlemmar just nu

506 medlemmar

varav 86 ledare,

34 funktionärer

och 64 stödjande.

9 nya medlemmar de senaste 60 dagarna.

Medlem av

Scouterna SSR


Scouts WOSM


waggs