Spånga Scoutkår

Inför Arcanum

Hej alla glada scouter. 

Hoppas er sommar har varit bra och att ni är laddade inför lägret. Det finns lite sista info och påminnelser som kan vara bra att veta eftersom information dykt upp i så många olika varianter. 
  • 25kr/dygn är maxsumman för fickpengar MEN vill ni köpa arcanum-tröja (25kr/st) av oss i kåren på lägret eller en Vässarö-tröja från kiosken så kan ni få ha med er extra pengar ämnat för detta. Vi ber även föräldrar att INTE skicka pengar via brev till Vässarö eftersom paket och vykort ibland försvinner och vi ansvarar inte för försvunnen/borttappad post. 
  • Utresa till Vässarö sker 2/8 och det är samling senast 07.20 vid Ängen bakom busstationen på Värsta Allé. På andra sidan av konsum i Spånga. Tåget går 07.49 och väntar inte på oss. Om man reser ut på egen hand delvis eller helt och hållet ska detta ha anmälts till persontransport () Det står alltså fel i lägerbrev 3, kolla på inlägg om lägerbrev 3 och packlista här under!
  • På Vässarö kommer det finnas pälsdjur, främst hund, för er som lider av allergier kan det vara bra att ha med antihistamin eller annan medicin. Djuren kommer att hållas borta från aktiviteter så att det inte stör vår tid på Vässarö.
  • Vi vill även varna er för mygg och fästingar. Enligt Råd & Rön är de bästa myggmedeln Autan -Protection PlusCederroth - US622 och MyggA - Orginal. Med fästningar så gäller det bara att kolla noga efter man gått i högt gräs och varje kväll. 
  • Var smart! - Glöm inte solkräm! Kan vara bra att ha två olika styrkor, en för ansikte/axlar och en för ben och armar. Ni vet själva vad ni behöver!
  • På lägret kommer vi har scouter med luftburen allergi mot nötter/jordnötter. Att äta nötter kan försätta dessa scouter i livshotande fara. Det är därför förbjudet att ta med sig godis, chips, snacks, osv som innehåller nötter (med nötter räknas; hasselnöt, jordnötter, pecan, pistage och cashew. Mandlar är ok!) Står det "Spår av nötter/jordnötter" som det bl.a står på ostbågar så går dessa bra att ha med sig. I kiosken på Vässarö så säljs det tyvärr produkter som innehåller nötter men vi ber alla scouter från Spånga att INTE köpa dessa produkter och allergiker att vara extra försiktiga. Nötprodukter kommer konfiskeras och slängas utan någon ersättning. Har ni några frågor är det bara att maila , eller ringa mig på 0707335536.
Med detta vill vi från lägerledningen önska er en trevlig vecka, packa väl, var smart och så ses vi på lägret!
 
Mer info på lägersidan
 
Ellen Andersson,
Lägerchef. 
Du är här: Arrangemang Läger Arcanum 2015 Inför Arcanum

Bli Scout! Alltid Redo.

Inloggning för medlemmar

Logga in med ditt ScoutID, klicka på loggan nedan. Ditt medlemsnummer är användarnamn.
Logga in med ScoutID

Här finns mer

Logga in som medlem eller ledare - så hittar du mycket mer information, kontaktuppgifter m.m. på t.ex. denna sida! Använd ditt ScoutID, medlemsnumret är ditt användarnamn.

 

Logga in med ScoutID

Lägerchef

Daniel Behrnsten

0707323882 
Trygga Möten

Johan Tuulse

0761310101 
Trygga Möten

E-post till Lägerchefen

Swisha Spånga Scoutkår

123 544 36 92

123 544 36 92

Ange alltid namn och vad betalning avser.

 

Senast uppdaterat

Spånga Scoutkår på Facebook

Lägerdokument

Arrangemangskalender

Omställningen 2020
V30, sö 26 jul 08:00 - - fr 31 jul 16:00

Distrikt- och Riksarrangemang

Inga händelser
 

Uppdatera medlemsuppgifter

Du uppdaterar själv dina medlemsuppgifter i vårt system Scoutnet.

 

Mina uppgifter i Scoutnet

 

Optimera packningen

STRUMPTRICKET GIF 540 03

Trygga Möten

Medlemmar just nu

521 medlemmar

varav 86 ledare,

32 funktionärer

och 63 stödjande.

24 nya medlemmar de senaste 60 dagarna.

Medlem av

Scouterna SSR


Scouts WOSM


waggs